Privatflytning

Privatflytning

Overlad din privatflytning til os

DeSkaldedeFlyttemænd  ApS i Vejle nær Århus og Horsens tilbyder vores assistance til privatflytning i hele landet. Der skal være styr på både den gamle og den nye bolig, papirarbejdet skal ordnes, og eventuelt nyt inventar skal købes ind. Derfor kan det være en stor hjælp at overlade selve flytningen til professionelle flyttemænd, som arbejder effektivt og kan sørge for projektet fra start til slut.

Vi tilbyder samtidig at skille møbler ad – flytte dem og samle dem igen i den nye bolig – således hele flytningen bliver nemmest mulig for dig/ jer. Indhent et skræddersyet og uforpligtende flyttetilbud her.

Hos De Skaldede Flyttemænd har vi stor erfaring inden for alle typer flytninger – store som små. Om det er en stor villa, et enkelt rum eller noget helt andet, kan vi stille vores hjælp til rådighed. Vi klarer også slut rengøringen i din bolig ved behov, således du kan bruge tid og energi på, at komme på plads i den nye bolig.

​Vi er fleksible og tilpasser flytningen således det bedst passer dig.

Strækker os langt

Vi strækker os altid langt for vores kunder, uanset om det er en privatflytning eller en erhvervsflytning. Vi har base i Vejle nær Århus og Horsens, men vi flytter i hele Danmark, og skal flytningen udenlands så klare vi også denne opgave. Vi har også stor erfaring med specialflytning.

Bortskaffelse eller tømning af dødsbo

Vi tilbyder også tømning af dødsbo, bortskaffelse af møbler eller fjernelse af affald er noget, vi ofte hjælper med. Det kan både være i forbindelse med en flytning eller f.eks. om foråret, når der ryddes op i haven, på loftet eller i en garage. Vi klarer alle former for flytning af møbler og møbeltransport for private og erhverv.

Tømning

Tømning er også noget, vi gerne påtager os. Det kan være tømning af et dødsbo eller en forladt bolig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Hvis du står og skal have hjælp med flytningen, så er De Skaldede Flyttemænd ApS det rette flyttefirma. Vi hjælper med flytningen hele vejen. Vi klarer alle flytteopgaver for både private og erhvervsdrivende, både store og små opgaver.