Forsikringsbetingelser

Lad os klare opgaven for dig

Betaling

Betaling skal ske efter endt flytning medmindre andet aftales.

Der kan betales kontant, mobilpay eller bankoverførsel

Hvad dækker vi ikke?

Nogen ting kan vores forsikring ikke dækkke. Nedenfor er nævnt de vigtigste områder, som vi ikke dækkker i forbindelse med en flytteskade. –

Fejl med din pakning: Ex. fejlpakket flyttekasse, hvor bunden ryger ud. –

Genstande der bliver skadet under flytning, hvor kunden (eller anden part) selv har hjulpet med at bære, dækkes ikke. – Montering/afmontering af genstande/møbler/skabe og lign. dækkes ikke. –

Vi dækker ikke elektronik, såfremt det ikke er pakket forsvarligt ind – Her tænkes på original emballage eller bobbleplast.

Skader

Skader skal meldes senest 24 timer efter opgaven er afsluttet. Der skal sendes dokumentation – i form af foto og beskrivelse til info@deskaldedeflyttemaend.dk

Erstatningsansvar

Skader på ting lavet af DSF erstattes med max. kr. 15.000. pr colli.
Kundens selvrisiko udgør kr. 2.000,00 ved enhver skade.

DSF er ikke ansvarlig for skader, der skyldes omstændigheder, som DSF ikke er gjort bekendt med eller andre uforudsigelige forhold såsom force majeure.

Kunden skal sørge for:

Når der er givet en fast pris på flytningen skal alt være pakket ned og klar til flytning ved ankomst, såfremt disse betingelser ikke er overholdt vil der blive pålagt ekstra timer for evt. hjælp med nedpakning. Der Skal ligeledes være anvendelige parkeringsforhold til flyttevognen således flytteopgaven IKKE medføre unødvendig gang.

Oplyses der, at der er elevator, men ikke er der kræves der gebyr for dette.

Ting der står løst som flasker, glas, mapper, papir, tallerkner mm – ting som kan komme i flyttekasse inden flytningen – medtages IKKE af DSF. Det er udelukkende kundens ansvar at pakke tingene i flyttekasser.

Ting som står i kælderrum, loftrum eller garager mm – medtages ikke af flyttefolkene, medmindre dette er aftalt på forhånd. Dog kan det medbringes mod ekstra betaling.

Aftalt antal flyttekasser medbringes + – 10 flyttekasser. Øvrige flyttekasser medbringes ved ekstra betaling.

§5 Særskilt aftale

Særskilt aftale må træffes hvis kunden ønsker ned- og udpakning, eller hvis flytningen indeholder genstande som vejer over 100 kg. Særskilt aftale skal også træffes ved ydelser indenfor afmontering/ montering/ af senge, skabe, reoler, tv, sofaer mm.